Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Térdkalács fájdalom, sérlülés?

Térdkalács fájdalom, sérlülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok,tegnap sétalni voltunk a kislányommal és megbotlottam a térdemre estem. Akkor nem fájt viszont este kegyetlenül (horzsolás is van rajta) nincs megdagadva,belilulva,este+éjszaka is kenegettem+borogattam, csak nagyon nehezen tudom hajlítani,ráálni rátudok nemfáj csak hajlításnál 🤷‍♀️ volt esetleg valakinek eltörve a térde? Rátudott állni? Dokihoz csak jövőhéten tudok eljutni,pihentessem vagy van esély h elvan törve és menjek sürgőségire?
2023. márc. 1. 08:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném,hogy ha hozzáérek a térdemhez (nyomkodom akkor fáj) lehetséges az ütéstől? (Máskor is estem már de nemfájt így)
2023. márc. 1. 08:40
 2/8 anonim válasza:
Ha rá tudsz állni nem valószínű hogy el van törve de ha nem lett jobb tegnap óta azért menj el orvoshoz
2023. márc. 1. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Sport kenőccsel maszirozd be .
2023. márc. 1. 09:10
 4/8 anonim válasza:
Flector, Diclac és Activon jó rá még akkor is ha esetleg törés lejjebb viszik a zúzódást főleg az Activon.
2023. márc. 1. 09:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kenegetem,borogatom 1,2 nap ha nemlesz jobb mindenképp elmegyek dokihoz
2023. márc. 1. 10:32
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mindenképpen el kell menni orvoshoz. Hozzánk sokan jönnek saját lábukon és a végén kiderül, hogy térdkalács repedés vagy törés van,ezt jobb tisztázni.
2023. márc. 1. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:
6os válaszoló megkérdezhetem,hogy törés vagy repedés esetén bedagad-e/lilul a térdkörül esetleg? Egy ponton fáj a térdkalácsom nem az egész,gondolom ott ahol érte jobban az ütés, a sétával nincs gondom egyáltalán csak a hajlítással. Férjem csak szombaton ér haza addig nincs kire hagyjam a kislányom,de ha nem múlík mindenképp elmegyek orvoshoz!
2023. márc. 1. 14:27
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem minden esetben dagad be, főleg ha nincs elmozdulás vagy csak repedés van.
2023. márc. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!