Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Akinek volt sulyos agyrazkodas...

Akinek volt sulyos agyrazkodasa, mik voltak a tunetei, meddig tartottak es a tunetek kozott volt e legszomj?

Figyelt kérdés

Mar tobb mint 1 honapja volt fejserulesem. Az agyrazkodas tunetei meg mindig megvannak. Ami azt jelenti hogy

-Gyakori fejfajas az utes helyen

- ha nem fekszem hanem talpon vagyok es valamit csinalok akkor szedules es kimerultseg, aluszekonysag

-Nyaki fajdalom

-Gyakori legszomj, ami mar akkor erzodik hogy nincs levegom ha beszelek, de fizikai aktivitasnal megjobban fokozodik. Ilyenkor ki kell mennem a friss levegore vagy le kell fekudnom hogy abba maradjon a zihalas. Ilyenkor verejtekezes es remeges is fennall.

Az utobbi aggaszt kicsit engem mert nemtudom hogy masnal is volt e legszomj amikor meg az agyrazkodas tunetegyutteseitol szenvedett. Orvosnal voltam, volt 2 negativ ct. 3 het mulva van idopontom neurologiara.

2023. febr. 19. 09:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát baleset után nekem is volt visszautam a kórházba és nálam sem találtak semmi újat. Nem sokkal később az ügyeleten kaptam pánikra frontint. Lehet, hogy a te légszomjad is inkább ilyen jellegű. Pihenj minél többet.
2023. febr. 19. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!