Ma voltam focizni, ráesett egy gyerek a kezemre, elég termetes. Ezek a tünetek vannak (csuklófajdalom), menjek orvoshoz?
..?fura
Lehet idegsèrülès?
:D èn ma tökre kinyitottam az alkarom egy törött üveggel…
Jò közel a vènàhoz de szerencsère elkerülte
Kb 2òràja àlt el a vèrzès ès dèlutàn 4körül vàgtam meg
Full tökre nyílt seb mint amikor a sûltön a bôrt beirdaljàk
+1 sebhely :D
Imàdom ôket..,de a “balhès” sebhelyek a legjobbak
Hàt mielôbbi gyògyulàst
Remèllem az idegek rendben lesznek…tartòs sz@ràst tudnak okozni…-.-
Fôleg ha olyan b@llf@ß orvos kezel mint engem…
Szintèn csuklò
Több helyen eltört
10nap nyitott gipsz
Visszamentem ès a következô zajlott
-hmm..,fàj?
-igen mèg elèggè fàj mozgatni is nehezen mozog
-èrtem..10nap teràpia ès 2hètig ne focizz
SZÒ SZERINT EZ ÍGY VOLT
Az a csuklòm 7.osztàlyos korom òta egy kalap sz@r
Rohadtsokszor fàj mèg mais
Az idôvàltozàsra frontokra hyperèrzèkeny
Random belenyilal a fàjdalom olyan szinten hogy ha valamit viszek a bal kezemben az rendszerint kiejtem..ès a semmiböl buum ès moshstom fel a kv t vagy porszivozhatom a szilànkokat
Hagyomànyos fàjdalomcsillapítò nemsegít..a nem hagyomànyos azt nemtudom minek nevezzem..full kiüt ès alszok szòval azis offos ès hosszabb tàvon esèlytelen hogy szedjem
Krèmek balzsamok semmi
Vitaminikat csontra idegekre anyàm kínnyàta azòta szedem de nemtudom ha nemszednèm rosszabblenne…?
Egyedül lòsz@rral nemkentem…szòval minden minden
Ami bevàlt egy kicsit az a szorítàs…
Mostanàban gondolkozom hogy kipròbàlnàm akàr az orvosi cannabist vagy cannabisolajat
Azt olvastam hogy kronikus fàjdalmakra tàn bevàlt…
Csak ne jàrjak ùgy mint a “dög”fàjdalomcsillapítòva mert ugyan ottvagyok ahol a part szakad…
Sajnálom hogy ilyen balfek orvosod van, javaslom menj máshova.. Az én orvosom négyszer kezelt már, négyszer volt eltörve a kezem, csuklóm még nem.. Ha csak nem most, és el nézett valamit.
Szóval nagyon remélem ha jövőhéten fáj, nem azt mondja pihentessen, mert eddig is azt tettem, hanem tesz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!