Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit tegyek ha nem akarnak...

Mit tegyek ha nem akarnak ismetelt ct-t csinalni?

Figyelt kérdés
Volt egy fejserulesem, azt kovetoen azonnal csinaltak egy ct-t ami csak zuzodast mutatott ki. Azota eltelt masfel het de napok ota erzek a fejemben zsibbadast es nyomast. A szivarvanyhartyam is beverzett, es a latasom is romlott. Hiaba mentem vissza, nem akarnak ismetelt ct-t mert mar volt. Pedig az internet tele van olyannal hogy veromleny napokkal kesobb alakult ki valakiknel. Mit tegyek? Ezek lehetnek veromleny tunetei? A fajdalom csak enyhe, inkabb feszites, bizserges, zsibbadas. Ami lehajolaskor fokozodik. Akinek volt mar veromlenye a homlokan, annak milyem tunetei voltak?
2023. febr. 1. 21:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Az egesz fejemben zsibbadast erzek, vagy csak azt erzem hogy gyogyul? Az utes a homlokomon volt meg hatul a kisagynal.
2023. febr. 1. 21:33
 2/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ennyi idő alatt már ha lenne, akkor nem írogatnál itt. CT-t meg nem fognak másfél hét elteltével csinálni. A vérömleny lehet nagyobb, vagy lehet pár nap múlva is láthatóbb, de a jeleit látják előtte is.
2023. febr. 1. 21:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez lehet csak a gyogyulas jele?
2023. febr. 1. 21:56
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez nem a gyógyulás jele, hanem a zúzódás mellékhatása, illetve a tünetei a traumának.
2023. febr. 1. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én azért egy ct-t csináltatnék magánklinikán.
2023. febr. 1. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Akkor már inkább MR, de egy jó OCT-vel támogatott szemfenék vizsgálat + perimetria=látótér vizsgálat is ki tudja mutatni közvetetten a fej/agy sérüléseit, tehát első körben egy jó magán szemészetet javasolnék, nagyobb aggodalom esetén agyi MR.
2023. febr. 2. 04:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem akarnak, mar 2 neurologusnal voltam, gondoltam leterdelek elejuk vagy adok nekik penzt, meg nem tudom mi legyen.Mivel volt mar ct mindenki sz.rik ram.
2023. febr. 2. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pénzed? Menj el egy jó magán szemészhez, hogy nézze meg a retinád meg a szem funkcióid. Ha az agyadban komoly sérülés van, szinte mindig kimutatják a szemvizsgálatok. Budapesten tudok olyan szemészt, aki komolyan vehető. Írj rám privátban, ha kell!
2023. febr. 3. 06:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudod-e mennyi sugárterheléssel jár egy CT? Nem ok nélkül nem oszotgatjuk. A bizsergés meg nyomás elég mondvacsinált indok, emiatt soha senki nem fog neked ismételt CT-t csináltatni. Egy kontroll vizsgálathoz azért ettől komolyabb eltérések kellenének. (Eszméletlenség, pupilla differencia, féloldali tünetek stb.) Mivel ide írogatsz, kizárt hogy van bármi ilyesmi, életveszélyes bajod van
2023. febr. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!