Ezen az oldalon (gyakorikerdesek.hu) lehet olyat csinálni, hogy a megadott kulcsszavakat a kérdés kiírása után kiegészítjük, azaz még adhatunk meg pluszban kulcsszavakat (utólag)?
Szia!
Sajnos nem lehet ilyet csinálni.
Szerencsére nem lehet ilyet csinálni.
Szerencsére a kiírt kérdést utólag már nem lehet módosítani, mert ez - ahogy azt már hatmilliószor megbeszéltük - komoly visszaélésekre adna okot.
Gondolkodj mielőtt kérdezel, ilyen egyszerű.
#1. Köszi szépen!
#2. Tanulj meg olvasni, aztán szöveget értelmezni. Gondolkodj, mielőtt írsz. (Nem a kérdésről volt szó, hanem a kulcsszavakról.)
Értem a szöveget.
A kulcsszó a kérdés része.
A kérdés a címtől a kulcsszavakig tart.
Bármely komponens utólagos módosítása visszaélésre ad lehetőséget.
Érted már vagy leírjam harmadszor is, lassabban, csupa nagy betűvel?
4. Az általam feltett kérdésből egyértelmű volt, hogy az nem magára a kérdésre, hanem kifejezetten a kulcsszavakra vonatkozik. A szó hagyományos értelmében kérdeztem, mint az érthető is volt mások számára. Egyértelmű. Szótár használatát javaslom.
Cím pedig itt eleve nincs is...
#2. hsz-ban pedig nem komponenseket emlegettél, hanem a kérdést. Utólag felesleges szépítgetni azt, amit nincs értelme. Tudod, mint ahogyan a kérdést sem változtatjuk meg utólag.
Nyugodtan írj még, ha szeretnél, felőlem írhatsz. Vagy, ha azt írom, hogy ne írj, akkor majd nem írsz? Kipróbáljuk?
Akkor csak a te kedvedért:
Szerencsére a kiírt kérdést, annak kifejtését, az esetleges szavazást vagy kulcsszavakat utólag már nem lehet módosítani, mert ez - ahogy azt már hatmilliószor megbeszéltük - komoly visszaélésekre adna okot.
#6. Nem az én kedvemért írtál, hanem a magadéért. Látod, más hozzászólók tudnak beszólások nélkül írni, neked ez egyik hozzászólásodban sem sikerült.
Most is leírom: nem én fogalmaztam helytelenül, hanem te. Ezt bárki érti - rajtad kívül.
#7. Oké, köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!