Elfúrtam egy kábelt a falban. Ha nem éreztem semmit és az EKG is jó, van miért aggódnom?
Figyelt kérdés
Amikor elfúrtam a kábelt észre se vettem, csak hogy elment az áram. Utána megijedtem amikor eszméltem, hogy mi történt. Sebem nincsen sehol, eszméletet nem vesztettem. A kézfejem és a lábfejem teteje néha olyan mintha tüvel szúrnák, de mindenki szerint ez pánik, a kórházban nem is éreztem. Az ügyeletre mentem elöször, onnan a sürgösségire küldtek mert ez a protokoll. Ott megvizsgált egy orvos, csináltak EKG-t. Azt mondták minden rendben, megúsztam, a papíron az van, hogy ijedtség okán jött és hogy az EKG valamint a tüneteim alapján áramütés nem történt és haza mehetek.
Még most is nagyon aggódok, hogy baj lesz, baj lehet késöbb. Az orvos szerint nem lesz, de valahogy mégis izgulok. Szerintetek van okom rá?
2023. jan. 7. 09:23
2/5 anonim válasza:
Neked a pszichiátriára kellene menned, nem az ügyeletre.
3/5 anonim válasza:
Ha már elmulasztottad a fúrás előtt a szükséges előzetes óvintézkedéseket (vezeték lefutásának ellenőrzése), ráadásul saját mulasztásod következményét is egyelőre megúsztad, akkor legalább a jövőbeli biztonságra gondolj. Hívj ki egy villanyszerelőt, aki a megsérült kábelt kicseréli.
4/5 A kérdező kommentje:
Ellenöriztem a lefutást, 20 centire fúrtam a konnektor szélétöl számítva, nyakmagasságban. A kábel ment össze vissza a falban, nem is értem hogyan került oda.
2023. jan. 7. 09:57
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!