Mi van ha valakinek átmegy egy autó a kézfején?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 08:57
2/14 anonim válasza:
Milyen szempontból?
Egyrészt nem kellemes, másrészt irány a kórház, mert az ízületek, csontok is sérülhettek. De gondolom ennyit magadtól is tudtál.
4/14 anonim válasza:
Attól függ! Milyen autó, milyen kézfejen, murván vagy betonon. Mekkora sebességgel. Erre nem olyan könnyű egyértelmű választ adni. Kérlek konkretizáld.
5/14 anonim válasza:
Azért az sem mindegy hogy egy 800 kilós kis Swifttel mész át rajta vagy a 2 tonnás Mercivel.
6/14 anonim válasza:
Hát, én azért Swifttel sem próbálnám ki :))
7/14 anonim válasza:
Nekem egyszer átment rajta, pontosabban megállt. A rosszabb dolog az volt, hogy a kézfejemet visszafordította a kerék, amit védekezésképpen tettem magam elé, mikor az autó gurulni kezdett. 1-2 percet lehetett tajtam, mikor meghallották a kiabálásom és letolták rólam. A talaj aprókavicsos volt, a kocsin szép nagymintás új gumik voltak, pár napig hordtam a negatív mintájukat. Szerencsére nem volt maradandó károsodás.
9/14 anonim válasza:
Friss jogsis voltam amikor két volt általános iskolai osztálytársam mindig arra kért, hogy menjek át a lábukon kocsival. Nagyon tetszett nekik, hogy a lábfejüket a kerék elé téve azon áthajtok. És mind a két lábfejükön át kellett menni, addig nem nyugodtak meg, különös öröm jelent meg az arcukon amikor teljesült a kívánságuk. Én nem emlékszem már arra, hogy ez pontosan hányszor történt meg, de 10-15 alkalommal biztosan. Soha nem lett baj a dologból, semmilyen sérülést nem szenvedtek. Gondolom nagyjából ugyanez történt volna ha a kézfejükön megyek át, bár azt nem vállaltam volna mert a kézfej érzékenyebb testrésze az embernek, nem szerettem volna ha egy életre kiható sérülés keletkezett volna. Az autó egy 1060 kg. tömegű autó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!