Defektem volt, most a pótkerék van fenn, ami ugyanolyan típus, gyártó, de csak hasonló a profil, és egy kicsit mélyebb is. Viszont holnapra van időpontom műszaki vizsgára, nem tudom addig javíttatni. Szerintetek átmegy a műszakin így?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem is javítható, mert pár óra alatt leereszt, ha felfújom.
Télre vennék új garnitúrát, addig jó lenne kihúzni ezzel.
2022. aug. 28. 12:36
1/6 anonim válasza:
Mi lenne ha egy gumishoz elvinnéd és az megcsinálná?
Ha nem durrant el akkor javítható és 15 perc alatt megvan.
2/6 A kérdező kommentje:
reggel 8-ra kell odaérnem.
2022. aug. 28. 13:04
3/6 anonim válasza:
Előbb a gumishoz vidd, utána műszakira.
4/6 anonim válasza:
Csak a méretnek és a fajtának (téli, nyári stb.) kell megegyeznie. Profilmélység, mintázat, márka nem számít.
Tehát elvileg nem buktathatják ezért.
Egyébként attól, hogy gyorsan leereszt még lehet javítható. Nem ezen múlik, hanem hogy hol és mekkora lyuk van. Pl. ha az oldalfal lyukas, akkor kuka.
5/6 anonim válasza:
Viszed magaddal a lyukas kereket műszakira,elmondod mi történt.Vagy legyintenek,és azt mondják műszaki után irány a gumis-vagy elküldenek gumishoz,és délután kettőre kapsz új időpontot...
6/6 anonim válasza:
Sajnos, nekem volt egy esetem. Vizsgáztatni vittem az autót és közbe defektet kaptam jobb első kerékre. Mivel nem azonos mintázatú volt az azonos tengelyen, nem vizsgáztatták az autót mondván, hogy nem lesz azonos a fékhatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!