Egy anyajegyemez megpiszkaltam tuvel, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Ez ugy kezdodott, hogy meg fel evvel ezelott a kozepso ujjam hegyenel felfedeztem egy kis csikot szoval azthittem szalka igy elkezdtem tuvel kiszedni de nem jott ki aztan bekenhagytam, fel ev eltelt es szerintem ez egy anyajegy mert barna es mostmar ugy latom hogy ez egy anyajegy. Semmi baja nincs. A kerdesem az hogy lehetseges hogy barmit artottam neki? Ha ennyi ido alatt nem tortent semmi akkor mar biztos hogy megmaradok?
Borgyogyaszhoz nem fogok rohangalnu minden pottyert
2022. dec. 12. 23:02
1/3 anonim válasza:
ha nem gyullad, nem fertőzik el, nem lesz baj.
2/3 anonim válasza:
Mégis mi baj lenne? Megsúgom, a bőrrák nem az anyajegyből lesz, a bőrrák néz úgy ki, mintha anyajegy lenne
3/3 anonim válasza:
Ha nem változott, akkor nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!