Valakinek van olyan érzékeny pontja (nemi környékeken kívül), ahol ha más megüti vagy megpiszkálja, az nagy reakciót vált ki belőle?
A derékmagasságban az oldalamon van egy pont, ahol nagyon érzékeny vagyok ha piszkálnak.
Ha megböknek, vagy megütnek akkor sokszor vagy felugrok vagy felkiáltok (sokszor káromkodok).
Ha saját magamnak csinálom akkor semmi bajom nincsen, viszont ha más akkor már ugrok. Még akkor is ha tudom hogy meg fognak bökni.
Van ennek valamilyen égből szült magyarázata? Vagy csak egyszerűen nem bízok másokban és azért van?
Nekem szó szerint ugyanez van.
Volt olyan (nagggyon rég, mert már öregecske vagyok), hogy megcsikiztek ott, az oldalamon a suliban és szó szerint összeestem és a földön vergődtem.
Nem tudom, hogy mitől van... de kíváncsi vagyok, valakinek van-e még vmi magyarázata.
1-es:
Azért mert azt hiszik hogy vicces. Pedig engem nagyon zavar. De megértetem majd velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!