Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinek van olyan érzékeny...

Valakinek van olyan érzékeny pontja (nemi környékeken kívül), ahol ha más megüti vagy megpiszkálja, az nagy reakciót vált ki belőle?

Figyelt kérdés

A derékmagasságban az oldalamon van egy pont, ahol nagyon érzékeny vagyok ha piszkálnak.

Ha megböknek, vagy megütnek akkor sokszor vagy felugrok vagy felkiáltok (sokszor káromkodok).

Ha saját magamnak csinálom akkor semmi bajom nincsen, viszont ha más akkor már ugrok. Még akkor is ha tudom hogy meg fognak bökni.

Van ennek valamilyen égből szült magyarázata? Vagy csak egyszerűen nem bízok másokban és azért van?

2022. márc. 31. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért szokta bárki is bökdösni vagy ütögetni az oldaladat?? Vagy én vagyok az egyetlen, aki szerint ez nem normális?
2022. márc. 31. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm a térdével van hasonlóan, de belőle akkor is heves reakciót vált ki, ha saját magát érinti meg. Nem tudom mi lehet a magyarázata, csak annyit mondott, hogy mindig ilyen volt és valamiért nagyon rosszul esik neki, ha ott hozzáér valami/valaki. Szóval nem vagy egyedül, másoknál is van ilyen.
2022. márc. 31. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem szó szerint ugyanez van.

Volt olyan (nagggyon rég, mert már öregecske vagyok), hogy megcsikiztek ott, az oldalamon a suliban és szó szerint összeestem és a földön vergődtem.

Nem tudom, hogy mitől van... de kíváncsi vagyok, valakinek van-e még vmi magyarázata.

2022. márc. 31. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es:

Azért mert azt hiszik hogy vicces. Pedig engem nagyon zavar. De megértetem majd velük.

2022. márc. 31. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem pl a szemgolyóm. Ha valaki megböki vagy ilyesmi akkor tutira pároslábbal a gyomrába repülök.
2022. márc. 31. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!