Miért van mindig mezítláb!!!! És a gyermeki is nem fééel ,hogy megsérül!!!!!! Hmmm?
Ahányszor meglátok egy képet a fb vagy a Pinteresen vagy bárhol máshol,mindig mezítláb van még egy zokni sem , még a városban is emberek közt a mocskos koszos földön mezítláb járkál, és!!!!! Azt vettem észre nem rég,hogy még a gyermeki is mezítláb járkálnak ,a gyerekek is szinte bárhol mind a három gyermekre.
A színész akiről beszélek:
Chris Hemsworth...
Nem azért írtam ki utolsó mert nincs életem, miért ne lenne ? Boldog életet élek,lehet ,hogy amikor olvastam akkor biztos úgy jött le, mintha idegeségből/idegből írtam volna , hát igen nem kelet volna annyi felkiáltójelet tennem ,mert akkor félre érthető,na mindegy én az ég világon nem idegeségből mondtam ,én csak megkérdeztem ,hogy nem aggódik a gyerekeiért hátha bele lépnek valami szilláng vagy másmibe de most már engem sem izgat az ő élete nem az enyém
És elnézést kérek hogy "túlreagáltam" a dolgot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!