Derék idegbecsípődés lehetett? Meddig tarthat a fájdalom? Hogyan kezeljem házilag?
Figyelt kérdés
Ma dolgoztam. És egyik pillanatba ahogy lehajoltam hogy felvegyek valamit, akkorát belehasított a derekamba,hogy majd meg haltam a fájdalomtól. Onnantól kezdve minden kis apró mozdulatra hasogatja a derekam,nagyon fáj. Szinte félig mozgásképtelen lettem.Menni is alig bírok. Legrosszabb ha leülök és fel kell utána kelni.Ordítással megy csak. Ha lefekszem és fel kell kelni,még rosszabb. Lehajolni meg szinte nem is bírok.2022. nov. 11. 17:33
1/4 anonim válasza:
Vagy becsipodes, vagy ha esetleg már idősebb vagy kezdődő időskori derékfajadalom kezdete... Hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
Lehet ez hirtelen mozdulat, vagy beleszól a korod is. A nyálkás szutykos idő is segít a z izületi bántalmaknak. Javaslat: pihenés. Hanyadt fekvés terdedet hajlísd be így a derékrész ( lumbális) tehermentesítve lesz. Fájdalomcsillapító nonsteroid gyulladáscsökkentő. Pl Flector por, Xefo ÷ izomlazító Mideton. Lehet Bengay krémmel bekenni, persze ha nem vagy érzékeny a szalicilátokra.
Jobbulást
3/4 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. Hordoztunk valamit és mindig le kellett hajolni érte. Lehet hogy rosszul emeltem. Ilyen még sosem történt. Régen dolgoztam fizikai munkát
2022. nov. 11. 18:03
4/4 anonim válasza:
1-1,5 hét. Ügyeletre juss el valahogy, adnak rá injekciót. Meg írnak fel nonsteroid gyulladáscsökkentőt (pl. Xilox, Flector), és izomlazítót (pl.Mydeton). Keresd meg azt a pózt, amelyikben nem fáj és pihenj legalább 2 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!