Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mivel kössem át a sebem?

Mivel kössem át a sebem?

Figyelt kérdés
Felvágtam az alkarom ma barkácsolás közben, mivel erősen vérzett és beborítottam szalvétával és betekertem sárga szigetelő szalaggal. Van itthon konyhai törlő cellux meg madzag és újságpapír, ezt tehetem rá?
2022. okt. 9. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha elállt a vérzés nem kell lefedni max fertőtleníteni minden nap és rendesen tisztítani. Ha van szövet hiány akkor kell. De ha holnap bemész házi orvoshoz rendbe teszi neked. Amire figyelj hogy ne gyulladjon be , és ne legyen piros csík akkor kell orvosi kezelés is.
2022. okt. 9. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ember, inkább menj a balesetire azonnal.
2022. okt. 9. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz minél előbb!
2022. okt. 9. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is orvos, megnézi mély-e a seb. Bár nem tudom ezt miből látja, ha egyáltalán, de jobb, ha látja az orvos, szakszerűen beköti. Egyik rokonom szepszist kapott, és meghalt, egy mély sebből indult ki. 😪
2022. okt. 9. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Te jó ég... jó, hogy nem felig hasznalt wc papírtcakarsz hasznalni...

Ugye trollkodsz?

2022. okt. 9. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Azonnal SBO. Nem gyerekjáték! Vérmérgezést szeretnél? Olyan fertőzést össze szedni, amiből még a doki sem húz ki? Mi a célod?

Nem, nem katona dolog amit írsz!

2022. okt. 9. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, mit mondott az orvos?
2022. nov. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!