Nagy wc-zés után néha van egy nagyon pici piros pötty a wc papíron de nem a fenekemnél lesz olyan hanem kicsit feljebb esetleg ki van száradva vagy repedve? Neogranormonnal kenegetem
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 18:44
1/5 anonim válasza:
Így nehéz megmondani, ha nem mindig tapasztalod. Én már láttam hibás wc-papírt, amin alapból vannak pöttyök. Nem elképzelhetetlen az sem, hogy sokat törlöd és felsérted a hátsódat, esetleg durva a papír. Lehet egy szemölcs, pattanás is, amire nem igazán van rálátásod.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, többször is. Törölgetés helyett 1 hétig ilyenkor bidét használok és elmúlik.
Meg mellé kenegesd is.
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon nehéz egy kérdést érthetöen megfogalmazni(, de szorgalmas gyakorlással elöbb-utobb menni fog!!!) Nemed? Wc-zésnél nagyjábol a legalso rész a végbélnyilásod. A feljebb az a tested melsö vagy hátso oldala felé értendö? Tükörböl (föléguggolva ) se látod az elváltozást?
4/5 A kérdező kommentje:
Általában 3 rétegű puha wc papír használok de akkor jelentkezik ez amikor már sokadjára törlöm esetleg ha a az utolsó pár törlést babapopsi törlővel csinálnám jobb lenne a helyzet?
2022. szept. 16. 19:09
5/5 A kérdező kommentje:
Minden törlésnél úgy érzem mint ha durva lenne a papír pedig nem az
2022. szept. 16. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!