Mit tehetek, ha akad az egyik ujj ízületem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja már szobalányként dolgozom, és rögtön az első hét után elkezdtek fájni az ujj ízületeim, ami kissé zavaró volt, de semmi komoly. Nemrég azonban az egyik ujj ízületem elkezdett akadni, és ha ráerőszakolom, hogy mégis betudjam hajlítani teljesen, pattan egyet, ami elég kellemetlen. Van valami megoldás erre a problémára?2022. szept. 13. 18:10
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Nincs. Pattanó ujjnak hívják, idegi probléma, csak műtéttel lehet megoldani, ortopéd sebészt, vagy kézsebészt kell felkeresni.
2/3 anonim válasza:
Nekem egy idő után helyreállt, tornáztattam az ujjaim, elég sokáig pattant amikor behajlítás után visszaugrott a helyére, de szerencsére nem kellett műteni.
3/3 anonim válasza:
Pattanó ujjnak hívják, ortopédia kisműtéttel korrigálható.
Az ujj egyik hajlító inán (volt korábban sérülés?) keletkezett egy megvastagodás, ami megakad az ívhüvely szájadékban. Amikor kicsit jobban erőlteted, pattanó hang kísértáben átugrik ezen a gyűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!