Lábműtétek után hogy fogok a kórházban gipszben mozogni?
Figyelt kérdés
Mindkét lábamat műteni fogják pénteken. Műtét után be leszek gipszelve, az egyik lábam ráadásul combig.
Ilyenkor hogy fogok mozogni?
Tolószékben wc?
Annyira sokkolódtam attól, mikor az operáló orvos közölte, hogy utána gipszbe kell tenni, hogy ezeket meg sem kérdeztem. Gipszem sem volt még soha. Műtét után 12 napot kell bent feküdni :(
2022. aug. 25. 14:25
1/7 anonim válasza:
Első napokban valószínűleg katéterezve leszel, utána kacsát kapsz az ágyad mellé, majd bottal vagy járókerettel, esetleg kerekesszékkel fogod megoldani
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Majd pénteken megkérdezed mennyi ideig nem terhelheted.
3/7 anonim válasza:
Azt nem írtad milyen nemű vagy.
Intenziven senki sem kelhet fel.Itt katéter,kacsa,pelenka,és ágytál a megoldás .
4/7 anonim válasza:
Katérer, kacsa, ágytál. És Legalább 1-2 hétig biztosan nem terhelheted.
6/7 A kérdező kommentje:
Ma vagyok bent 6.napja.
Fekvőgipszben vagyok, műtét óta ágyban.
Bal lábam 3 hétig lesz térdig gipszben, a jobb 5 hét combig. Majd 3 hét után állhatok rá járókerettel.
2022. aug. 31. 21:19
7/7 anonim válasza:
Ha sokat fekszel, akkor kenegessék a hátadat, a felfekvés csúnya dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!