Lábujj törés után normális, hogy a lábfej is bedagad?
Figyelt kérdés
Másnap dagadt be, mikor lidokainos érzéstelenítéssel helyre tették.2022. aug. 23. 07:10
1/4 anonim válasza:
Azért egy csont törés elég nagy trauma. Nem tudom mit takar az hogy helyre tették, de nekem teljes bedagadás nem volt. Figyelgessed és ha nem múlik akkor doki.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is bedagadt, pedig a kis lábujjam törése nem volt vészes, csak pihentetni kellett.
3/4 anonim válasza:
Igen, normális. Felpolcolni, borogatni, pihenni kell. Ha szükséges vegyél be fájdalomcsillapítót. Néhány nap alatt lelappad.
4/4 anonim válasza:
Lábujj törést állapítottak meg nálam a balesetin először.
Aztán másnap visszavittek, mert nagyon durván dagadt és fájt a lábfejem.
Röntgenen látszott, hogy a lábfejem is tört, így begipszelték a lábam..
Ha nem javul, nézesd meg. Ha máshol is törés van, akkor azt neked is kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!