Nagyon aggódom, valaki hasonló helyzetet élt már meg?
Figyelt kérdés
Dédtatám 96 éves, elesett az udvaron (kislányommal labdáztak) combnyak törése lett, észre vettem, hogy az egyik lába kisebbnek tűnik a másiknál kihívtuk a mentőt azonnal elvitték. Tudom, hogy az Ő korában ez már nagyon veszélyes, és rettegek, hogy ez a baleset miatt elveszítjük Őt.
Alapvetően nagyon erős ember, és hihetetlen jól bírja magát (saját lábán jön-megy, kertészkedik, elméje épp, még a foci is megy neki (kis túlzással) Annyit mondtak, hogy mindent megtesznek érte, nagy fájdalmai vannak. Nagy néném szerint ne számítsunk arra, hogy haza jön.
27/F
2022. júl. 16. 17:59
1/4 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy milyen kórházban van! Fontos, hogy amint lehetséges, mozogjon, akár még az ágyban is, ne feküdjön kizárólag háton, hanem legalább emelt párnával, legyen tisztaság és gondos ápolás plusz látogatás a kórházban. Amint engedik, hazavinni, és mozgatni, hogy ne kapjon tüdőgyulladást és felfekvéseket.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kitartó és erős ember attól nem félek, hogy elhagyná magát. Ha csak Ő rajta múlna, biztosan nem lenne baj, de hát ebben a korban ez nagyon veszélyes, rettentően féltem
2022. júl. 16. 18:16
3/4 anonim válasza:
A halál oka tüdőgyulladás szokott lenni, tehát az ellen kell védekezni.
4/4 anonim válasza:
És az altatás következtében fellépő demenciával is számoljatok (papám egy műtét után lett egyre rosszabb állapotban, míg már minket sem ismert meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!