Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi távolítja el a kék foltot...

Mi távolítja el a kék foltot minél hamarabb?

Figyelt kérdés

Pakolás során véletlenül lefejeltem az ajtót tegnap. Tudom, szerencsétlen vagyok, ezt nem kell mondani. Új ház, és még nem szoktam meg, hogy itt mi hol van, meg mivel felújítás is van minden össze-vissza van, és alig férek.

Lényeg, hogy megfejeltem az ajtót úgy, hogy a szemüveg a fejemen volt, és közvetlen az orrom és a homlokom "talàlkozàsànàl" ért egy jó nagy ütés. A bal szemem ma már elkezdett kékülni felül, a bal szemöldökömnél is fáj érintésre. Nem tudom mennyire lesz gáz, de el kéne tüntetni a kék foltokat minél hatàsosabban, mert úgy néz ki, hogy lesz egy találkozom is a napokban, és nem szeretnék úgy megjelenni, mint akit agyonvertek.

Létezik egyáltalán erre valami hatásos dolog? Nektek bevált valami?

2022. jún. 11. 16:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Talàlkozóm*
2022. jún. 11. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
C vitamin és korrektor.
2022. jún. 11. 17:00
 3/4 Z003 ***** válasza:
100%
A foltok megrepedt vérerek miatt képződnek, így nem lehet csak úgy eltüntetni őket. Az olyan dolgok mint a sok folyadék egészség táplálkozás elősegíti a gyógyulást. De ezen felül marad smink.
2022. jún. 11. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Meleg borogatás gyorsítja a felszívódást. De az is kb 1 hét. Marad a korrektor.
2022. jún. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!