Csúnyán össze törtem magamat vasárnap. Azt tudom, ha most bemennék varrni már nem varrnának , max csinálnának röntgent. Bordáim, medencém és a far csontom fáj. Ezek pont olyan területek, amivel szerintem szintén nem sokat tudnak tenni..?
Figyelt kérdés
Van értelme bemenni megnézetni holnap vagy engedjem el, úgyis összeforr?2022. máj. 10. 20:04
11/12 anonim válasza:
Remélem, fiú vagy. Heg az arcon egy nő esetében elég szörnyű (leginkább neki magának). Férfinak sem jó, de náluk még elmegy.
Én jól vagyok, köszi. Bár gyerekkori balesetből adódóan nekem is van heg az arcomon, de már annyira megszoktam, hogy észre sem veszem. Mondjuk, kisebb, mint a tied.
Vigyázz magadra a továbbiakban!
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, férfi vagyok, lassan 40, ha nem is szép, de már nem érdekel, hogyan nézek ki, van más jellegű gondom ennél sajnos. Valóban, egy nőnek jóval nehezebb lehet egy ekkora heget feldolgozni. Te is vigyázz Magadra!!!!
2022. jún. 7. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!