Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Csúnyán össze törtem magamat...

Csúnyán össze törtem magamat vasárnap. Azt tudom, ha most bemennék varrni már nem varrnának , max csinálnának röntgent. Bordáim, medencém és a far csontom fáj. Ezek pont olyan területek, amivel szerintem szintén nem sokat tudnak tenni..?

Figyelt kérdés
Van értelme bemenni megnézetni holnap vagy engedjem el, úgyis összeforr?

2022. máj. 10. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Felesleges bemenni, inkább várd amíg belehalsz egy esetleges belső vérzésbe.
2022. máj. 10. 21:04
 2/12 gublug ***** válasza:
100%

Gondolnod kell szövődményekre, amiket mi itt nem tudunk elmondani.

És tanácsokat is kaphatsz, ha netán még repedt valamid. Mit ne csinálj, mit csinálj, meddig tart a gyógyulás.

A hétköznapi ember nem tud orvos fejjel gondolkodni, mert nincs meg a szakértelme, ezért itt nem lehet érdemes választ adni neked.

2022. máj. 10. 21:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyilván a válaszaitok logikusak. Csak akkor nem éreztem azt, hogy akkora gáz lenne, gondolom fent volt az adrenalin. Amúgy egy autóval volt szerencsés balesetem, én gyalogos voltam, én voltam figyelmetlen. Államon, homlokomon szakadt szét a bőr, meg amiket írtam feljebb. Két napig nem is mentem be melózni, de holnap be kell. Remélem utána még meg tudom nézetni.
2022. máj. 10. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
És senki nem hívott mentőt??
2022. máj. 10. 21:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Akartak, de én mondtam, hogy nem kell. Sötét volt, nem láttam, hogy lenne munka rajtam.
2022. máj. 10. 22:07
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Először is mivel nem lehet tudni a sérülés mértékét, nem lehet megválaszolni, hogy csinálnak-e vele valamit, amúgy lehetne.
2022. máj. 10. 23:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Akartak, de én mondtam, hogy nem kell."

Na ezt nem szabad soha. Ha valakin látszik, hogy megsérült, akkor mentőt KELL hívni. Aki megsérült lehet, hogy sokk hatása alatt van, nem érzi, hogy megsérült, nem gondolkodik logikusan. Hazamegy, és pár órán belül meghal, mert megrepedt a lépe, belső vérzése van, eltört egy bordája és abból egy szilánk beleállt valamelyik szervébe, rengeteg eset lehetséges. Egy balesetben megsérült személyre nem szabad hallgatni. Bármit is mond mentőt kell hívni vagy be kell vinni őt egy kórházba.

2022. máj. 11. 00:28
 8/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Sajnos akarata ellenére nem hívhatsz mentőt. Ilyen esetben, ha az illető hazamegy és komolyabb baja lesz, akkor az a saját felelőssége. Azt meg nem minden esetben lehet eldönteni, hogy tiszta tudattal mondja ezt, vagy sokk miatt.
2022. máj. 11. 05:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ?
2022. jún. 3. 20:30
 10/12 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy. Köszi! A homlokom tetejétől a számig van egy nagy heg. Kalóz lettem 🤣🤣 Amúgy jól. Remélem te is.
2022. jún. 4. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!