Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Milyen mély vágás/seb után...

Milyen mély vágás/seb után marad örökös heg?

Figyelt kérdés
Leginkább a mélységtől függ, vagy nagyban belejátszanak egyéni tulajdonságok, illetve az, hogy hol helyezkedik el?
2022. ápr. 28. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van a térdemen, mert roller balesetem volt.
2022. ápr. 28. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Bőr basalis membránja sérül akkor lesz heg. Nem sérül nem lesz heg.
2022. ápr. 28. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 pacsi, ugyanez. Lime-al zakóztam egy szép nagyot, azóta is ott a heg.
2022. ápr. 28. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem korábban sosem voltak hegeim, apró, alig-alig látszó kis semmiségek vannak csak rajtam, abból is nagyon kevés. Na volt pár éve egy anyajegy-eltávolításom, festékes, veszélyes típus a mellem alól. Gyors műtét volt, magánban, plasztikai sebésszel, gyorsan is gyógyult, nem is fájt, szóval királyság. Viszont lett utána olyan ocsmány keloidos heg, ami évek óta ott vöröslik, és van, hogy viszket is... Nagyon ronda...
2022. ápr. 28. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ marad-e heg a seb mibenlététől, sőt attól is hogy kezelték, ebbe az is beletartozik, hogy vannak akik hegesedésre hajlamosak. . Vannak hegesedésgátló készítmények is. De kérdező, ugye nem azért akarod tudni mert te is olyan önvagdosós vagy?
2022. ápr. 28. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagdosásról lenne szó?
2022. ápr. 28. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És nem, nem áll szándékomban semmiféle önsértést végrehajtani, csupán érdekelt a téma.

2022. ápr. 28. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!