Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nem lesz anyukámnak semmi baja?

Nem lesz anyukámnak semmi baja?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben panaszkodott, hogy valami "zsírmirigy" van a karján. Tegnap este korházba kerűlt a belgyógyászatra, bent volt éjjszaka, ma valami vizsgálatok voltak és ma délután ment haza magától, bekötött karral. Azt mondta, hogy azért van bekötve a karja, mert vérrög van a kajrán, vagy karjában. Sajnos több mindent nem mond, mert tudja milyen aggódós vagyok, ezt is csak telefonról, messengerről tudom, mert 280 km-re lakunk egymástól. Viszon hogy ezt hallottam, hogy "vérrög", el vagyok keseredve. Azt sem tudom mi miatt került be és ment haza ma. Semmi többet nem mond. Vami gyógyszert kapott, amit magába kell szúrni.

Mi lehet ez? Nem lesz baja édesanyámnak? Nem értek hozzá.

2022. ápr. 12. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vérhigító lehet. A nehezén túl van valószínűleg ha hazaengedték. Igye nem saját felelősségére ment haza?
2022. ápr. 12. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg vérhigítót kapott. Annak az a "dolga", hogy megakadályozza a vérrögök kialakulását. Ne aggódj; biztosan alaposan kivizsgálták, mielőtt felírták volna neki az injekciót. Pár napig kell majd szúrnia, aztán áttérhet gyógyszerre (Ha az orvos úgy ítéli meg)
2022. ápr. 12. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazaengedtek, akkor valoszinuleg nem olyan komoly. Amit kapott szurit, az veralvadasgatlo, hogy ne lehessen tobb verrog. En is szurtam magamnak 6 hetig labtores utan. Semmi baja nem lesz, nyugodj meg te is.
2022. ápr. 12. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondta, hogy saját felelősségre ment e haza. Azt mondta, hogy 10 napig magának be kell szúrnia. Holnap visszamegy a korházba valami papírt aláírni vagy valami papírt rendezni. Annyit mondott, a hasába nem merte beleszúrni a gyógyszert, hanem a karjába szúrta bele.
2022. ápr. 12. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Ma beszéltem édesanyukámmal ma volt bent, nem a korházban, ahol egy éjt, egy napot bent töltött, hanem a munkahelyén, valami ilyesmit mondott.

Valamint igen, saját felelősségère jött haza.

Remélem nem lesz baja.

2022. ápr. 13. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Munkahelyén volt talán valami papírt aláírni, holnap ment volna dolgozni, de a héten nem megy. Hétfőn megy majd dolgozni.
2022. ápr. 13. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!