Szerintetek eltörött?
Figyelt kérdés
2 órával ezelőtt az öklömet belevágtam egy vasdarabba, középső, meg a gyűrűs ujjamat ütöttem meg. A képen látható, hogy közöttük erősen fel van dagadva. Nem fáj, tudom mozgatni rendesen, 2 órája jegelem. Annyi, hogy néha hallok egy nagyon halk roppanást. Érdemes holnap elmennem orvoshoz?
2022. ápr. 9. 23:47
1/2 anonim válasza:
Törni nem törött, mert a kezed 3x ekkora lenne, ezért sürgősségire nem mennék, de hétfőn nem ártana megnézetni.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
El lehet törve, nem minden esetben dagad meg 3x-osára,lehet elmozdulás nélküli törés vagy repedés is, meg kell nézetni, kell minimum egy röntgen, ránézésre senki sem mondja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!