Meg égett a kézfejem, elég súlyosan néz ki (NaOH(nátrium hidroxid(lúg))). Itthon milyen krémmel kezeljem?
Itt a friss kép, a kamera nem adja át, de a gyógyulás mértéke nagyon nagy.
A seb felülete egyre kissebb. A széle hihetetlenül viszket.
Innentől szerintem simán fog menni, 8 adikán égett meg, kerek egy hónap után feltöltök majd egy képet hogy hogyan néz ki.
A viszketés lehet jó is meg nem is, de nincs elfertőződve a piros részek pedig bíztatóak legalábbis abba az irányba hogy be fog gyógyulni. Full kötőszövetes az egész és azért piros mert rengeteg kis ér nő ilyenkor bele, de azok majd szépen eltűnnek ha begyógyult és már nincs rá szükség. Kiváncsi vagyok hogy fog pontosan hegesedni. Eleinte majd biztosan egy jó piros heg lesz rajta aztán kb 1-2 év lesz mire kifehéredik.
Arra kérlek viszont, hogy legközelebb ne kockáztass. Ha tettek volna erre egy kis bőrt meg meg lett volna tisztítva az elhalt részektől, már begyógyult volna.
Mindezek ellenére örülök hogy nem lett gáz, és köszönöm a képeket még én voltam az aki eredetileg kérte őket, várom a továbbiakat ha nem gond :)
A heg szerintem egy jól kinéző felület, az pedig hogy mikor gyógyul be annyira nem érdekel, csak az hogy be gyógyuljon.
Köszi a bíztató választ és rakom majd a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!