Szerintetek jó ötlet törött ujjal dolgozni menni?
Figyelt kérdés
Jobb kezes vagyok, a bal kezemen a kisujjban van zöldgally törés, ami úgy tudom igazából csak repedés mivel a csonthártya nem szakad át. Raktak rá sínt. Egyébként óvodában dolgozom óvodapedagógusként, ráadásul még csak 3 hete, most jönne ugye a negyedik hetem. A baleset mellesleg az óvodában történt, a huzat húzta rá az ajtót, de akkor én nem gondoltam hogy így megsérült. Szombaton mentem el vele mert furán állt a csontnál a másik ujjamhoz képest. Én azt mondtam hogy megyek dolgozni holnap, mert legalább meg szeretném próbálni hogy megy-e. Csak picit ott bolyong a fejemben hogy esetleg mivel nem kímélem úgy ahogy kéne hibásan forr majd össze, mert azért az oviban is kell emelgetni.2022. márc. 6. 22:08
11/11 anonim válasza:
#7 az a dajkak, illetve a gyerekek dolga, hogy kivigyek a tanyert a kocsira.
Nem kell megemelni a siro gyereket és nem is szokás, leulsz egy szekre, vagy leguggolsz, olbe veszed... siman megoldato a torott ujj hasznalata nelkul.
Ez nem rosszindulat, te csinalsz bolhabol elefantot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!