Baleset után felejtés?miért van?
Figyelt kérdés
Autó balesetet szenvedtem. Nem volt senki sem, én sem hibás. Minden nagyon gyorsan történt. Komolyabb bajom nincs csak zúzódás sok helyen a testemen. Hiába kérdezték a kórházban is hogy mi történt nem tudom elmondani mert egyszerűen nem emlékszem rá.2022. márc. 4. 20:30
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de lehet hogy a sokk/ijedtség miatt. Lehet hogy pár nap múlva emlékezni fogsz már rá, de persze ez csak egy “tipp”.
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális a sokk miatt van, még egy egyszerű megbotlás is okoz ilyet, nemhogy autóbaleset.
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt. Páran talán remélik, hogy emlékezni fogsz, de senki nem bánja, ha nem. Ne érezd úgy, hogy nem felelsz meg egyesek elvárásainak.
Gyógyulj szépen a saját ütemedben, ahogy a tested és a lelked engedi.
Ha van lehetőséged, rázd le a kérdezősködőket, akár hatóság, akár család vagy barátok.
Te vagy most a legfontosabb, és ha továbbra sem emlékszel semmire, az ügy akkor is le fog zárulni.
Ne törd ezen magad, jobbulást kívánok!
Üdv, egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!