Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Baleset után felejtés?miért van?

Baleset után felejtés?miért van?

Figyelt kérdés
Autó balesetet szenvedtem. Nem volt senki sem, én sem hibás. Minden nagyon gyorsan történt. Komolyabb bajom nincs csak zúzódás sok helyen a testemen. Hiába kérdezték a kórházban is hogy mi történt nem tudom elmondani mert egyszerűen nem emlékszem rá.
2022. márc. 4. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok orvos, de lehet hogy a sokk/ijedtség miatt. Lehet hogy pár nap múlva emlékezni fogsz már rá, de persze ez csak egy “tipp”.
2022. márc. 4. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális a sokk miatt van, még egy egyszerű megbotlás is okoz ilyet, nemhogy autóbaleset.
2022. márc. 4. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj emiatt. Páran talán remélik, hogy emlékezni fogsz, de senki nem bánja, ha nem. Ne érezd úgy, hogy nem felelsz meg egyesek elvárásainak.

Gyógyulj szépen a saját ütemedben, ahogy a tested és a lelked engedi.

Ha van lehetőséged, rázd le a kérdezősködőket, akár hatóság, akár család vagy barátok.

Te vagy most a legfontosabb, és ha továbbra sem emlékszel semmire, az ügy akkor is le fog zárulni.

Ne törd ezen magad, jobbulást kívánok!

Üdv, egy sorstárs

2022. márc. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!