Beleléptem egy régi szögbe ,Mit tegyek?
"De nem most! Házbontásnál beleléptem valami régi eldobott szeges lécbe és megszúrta a talpam.
Cipő volt rajtam nem ment mélyen bele épp hogy csak vérzett. Leültem kimostam a kezembe lévő hideg ásványvízzel a sebet lefertőtlenítettem majd tettem rá egy sebtapaszt. Idágig nem nagy szám a dolog.
Beforrt szépen a seb ahogy kell ,nem jött a tetanuszos csík sem hálIstennek azóta el telt legkevesebb 35 nap.
Semmi külsérelmi vagy elváltozás nyom nem láható a talpamon. De olyan rossz helyre szúrt be az a szög (Talppárna),hogy néha elkezd fájni sajogni csak úgy V
an hogy éjjel felébredem és érzem ,hogy sajog meg mintha halvány görcs is húzná olykor a talpazatom bokám lábfejem.
Erre van valami praktika kezelés vagy ötlet?
Köszönöm a válaszod. "Végre egy értelmes ember!
Kicsit terhelve ,volt aznap még de szépen őszefort. Nemigazán van már külsőleg látható nyoma a balesetnek. Csak valahogy pont két ízület közé szúródott be a szeg szépen vezették útját a csontok. (Nem is nagyon ment bele mélyre) De mégis néha éjjel mai napig van hogy ilyen fantomfájdalom jön elő. meg olykor sajog. (Pláne éjjel)
Szerencsére így van tetanuszom nem lett.. És igen el kellett volna menni a dokihoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!