Mi lehet a tenyeremben?
Figyelt kérdés
A gyűrűs és a középső ujjam között, kb fél centivel az ujjaim töve alatt van egy kiálló pötty. Pár éve jelent meg, azt hittem valami pattanás szerűség, aztán nem múlt el és feltűnt, hogy lényegesen keményebb a bőröm a pötty tetején, mintha bármi féle pattanás szerűség lenne. Megpróbáltam kivágni de nem sikerült, arra gyanakszom, hogy talán egyszer amikor erősen bevertem valamibe az öklöm akkor letört egy csont szilánk és most kicsit kiáll a tenyeremből.2022. jan. 15. 12:18
1/4 anonim válasza:
Szemölcs. Bőrgyógyász lekapja, lefagyasztja. Vírusos eredetű, kiújjulhat.
2/4 anonim válasza:
Jezusom, nehogy piszkald! Par eve ott van es egy orvoshoz se jutottal el?
3/4 anonim válasza:
Szerintem sima, ártalmatlan bőrkeményedés és a gyűrű okozza.
Ellenőrizd le úgy, hogy összecsukod ökölbe a kezedet és megnézed hogy hol ér hozzá a gyűrű pereme.
Vagy : ha van valami gyakori dolog, tevékenység... pl. rendszeresen valami eszközt használsz.
4/4 A kérdező kommentje:
2-es, annyira kicsi, hogy látványra kb észre se lehet venni, csak ha mondjuk megfogok egy súlyzót akkor van, hogy kellemetlen érzés.
Szemölcs nem hiszem, az elmúlik egy idő után magától is nem?
Gyűrűt nem hordok.
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 15. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!