Baleseteken miért nem látszódnak a vérfoltok a fotókon?
Tudnék olyan eszterga balesetes videót linkelni youtube-ról ahol a kitakarás ellenére is látszik hogy pirosra vált a történet.
Nem sok maradt az illetőből.
Attól még, hogy nem értem hogy hogy oldják meg hogy ne látszódjon, nem feltétlenül "akarom" látni. Csak furcsának tartom, hogy SZERENCSÉRE nem látni ilyesmit a képeken.
Szerintem azon is érdemes elgondolkodni, hogy miért "hiányoljuk"
Hány balaseti helyszínen nézelődtetek? Ott mindenhol vér volt? Mihez viszonyítjátok?
... csak nem játékfilmekhez?
És mennyire ismeritek a vér látványát mindenféle "tereptárgyakon"?
Szerintem meg az sem normális hogy ilyen szinten védik a nézőket a sérülések és a vér látványától.
Ennek csak az az eredménye hogy ha valaki egy súlyosabb balesethez elsőként ér oda, sokkot fog kapni a látványtól és képtelen lesz segítséget nyújtani.
Saját magamon láttam már sérülést, ami még csak nem is volt nagyon komoly, de horrorisztikusan nézett ki, mindenütt ömlött a vér. Ehhez képest egy ilyen balesetnél furcsa nekem a 0 csepp.
Piros szín részleges elvonással szokták cenzúrázni a látványt , ami nem torzítja a kép részletességét mint a pixelkocka( az az esetleges maradványoknak jut) , de mégsem annyira sokkoló alátvány.
Nagyjából a képkocka úgy adja vissza mintha egy olaj / vízvolt lenne az úttesten, vagy akárhol.
De tényleg nem olyan mint a filmekben, azok a látványra mennek.
Egy pl súlyos feji traumás ember pedig nem feltétlen termel ki magából tömérdek vért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!