Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Baleseteken miért nem látszódn...

Baleseteken miért nem látszódnak a vérfoltok a fotókon?

Figyelt kérdés
Pl Tapolcai vonatbaleset, miért nem látszódnak a nyomok? Eltüntetik? ha igen mivel?

2022. jan. 6. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezen én is gondolkoztam pont tegnap, mikor néztem egy riportot az esetről. Sehol egyetlen csepp vér. Oké, a kárpit mondjuk sötét volt a kocsiban, azon nem annyira feltűnő, de mindenesetre fura. Én is kíváncsi vagyok.
2022. jan. 6. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyobb részt belsősérüléseik voltak.
2022. jan. 6. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudnék olyan eszterga balesetes videót linkelni youtube-ról ahol a kitakarás ellenére is látszik hogy pirosra vált a történet.

Nem sok maradt az illetőből.

2022. jan. 6. 15:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg szerintem a véres részeket nem is mutatják, mert nem mutathatják. Ha bele is kerül a képbe, akkor kikockázzák.
2022. jan. 6. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert létezik még némi sajtóetika. Legalábbis az ilyen esetekben. Amúgy pedig nem hiszem, hogy minden nap több liternyi vérfoltot nézegetne szívesen az ember. Ha valakinek ilyen irányú érdeklődési köre van, ajánlom a Végső állomás filmeket. :)
2022. jan. 6. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem értem hogy hogy oldják meg hogy ne látszódjon, nem feltétlenül "akarom" látni. Csak furcsának tartom, hogy SZERENCSÉRE nem látni ilyesmit a képeken.

2022. jan. 7. 09:22
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem azon is érdemes elgondolkodni, hogy miért "hiányoljuk"

Hány balaseti helyszínen nézelődtetek? Ott mindenhol vér volt? Mihez viszonyítjátok?

... csak nem játékfilmekhez?

És mennyire ismeritek a vér látványát mindenféle "tereptárgyakon"?

2022. jan. 7. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg az sem normális hogy ilyen szinten védik a nézőket a sérülések és a vér látványától.

Ennek csak az az eredménye hogy ha valaki egy súlyosabb balesethez elsőként ér oda, sokkot fog kapni a látványtól és képtelen lesz segítséget nyújtani.

2022. jan. 7. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Saját magamon láttam már sérülést, ami még csak nem is volt nagyon komoly, de horrorisztikusan nézett ki, mindenütt ömlött a vér. Ehhez képest egy ilyen balesetnél furcsa nekem a 0 csepp.

2022. jan. 7. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Piros szín részleges elvonással szokták cenzúrázni a látványt , ami nem torzítja a kép részletességét mint a pixelkocka( az az esetleges maradványoknak jut) , de mégsem annyira sokkoló alátvány.

Nagyjából a képkocka úgy adja vissza mintha egy olaj / vízvolt lenne az úttesten, vagy akárhol.

De tényleg nem olyan mint a filmekben, azok a látványra mennek.

Egy pl súlyos feji traumás ember pedig nem feltétlen termel ki magából tömérdek vért...

2022. szept. 5. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!