Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A tapolcai baleset túlélőjének...

A tapolcai baleset túlélőjének lehet esélye teljes életet élni ha felépül?

Figyelt kérdés

Igazából tudom, hogy erre még lehet, hogy az orvosai sem tudják a választ, nem ez lenne a konkrét kérdésem.

Pusztán felmerült, hogy ha a szülők nem ismerték fel a kórházban, hogy nem az ő gyerekük fekszik ott, akkor milyen állapotban lehet pl. az arca?

Általánosságban érdekelne a kérdés, hogy akkor egy ilyen komoly baleset után van esély arra, hogy valaki nem sérül maradandóan, vagy hogy nem lett agykárosodása?

Bár már szerintem önmagában az is csoda, hogy túlél valaki egy ilyet.

2022. jan. 4. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infóbol tippelni is kb lehetetlen, leszakadhat az egész arc is agysérülés nélkül, de valaki balesetben a G erőktől ránézesre sértett is agyhalott. Drukkoljunk neki, ha az agya nem sérült akkor a legdurvább sérülés is szinte teljesen gyógyítható.
2022. jan. 4. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A lány arca sérült, teljesen be van kötözve kb az egész teste. Elképzelni is borzalmas, milyen sérüléseik lehettek ezeknek a fiataloknak. Csak remélni tudom, hogy nem éreztek semmit. Jelenleg mélyaltatásban van, idővel minden kiderül. Kívánom neki hogy teljesen gyógyuljon fel testileg és lelkileg is. A többi családnak pedig mély együttérzésem, ismeretlenül is fáj a szivem értük.
2022. jan. 7. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam egy cikkben hogy a tüdejét átszúrta egy bordája, és kétoldali combcsonttörése van, ami kapásból szerintem minimum egy év mire felépül. A többiről pedig nem cikkeznek és nem is kell.

Nagyon sajnálom őket ismeretlenül is és remélem a lánynak lesz elég lelki ereje is tovább élni..

2022. jan. 8. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Valaki nem tud a lányról valamit? Láttam a facebook-on, nagyon szép lány volt. Remélhetőleg tud még teljes életet élni, de sehol nem lehet látni információt az állapotáról, pedig a lány anyukájának megosztása alatt is kérdezik többen, de nem válaszol.
2022. máj. 22. 07:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva azt gondolom, hogy nem véletlen nem válaszol.

Egyrészt igazság szerint senkinek semmi köze hozzá, másrészt valószínűleg nem tudna olyat írni amit hallani szeretnénk.

Mindenesetre én bízom benne, hogy tud majd önálló életet élni, és hogy felépül, mind lelkileg mind fizikailag.

2022. máj. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!