Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha így néz ki a körmöm mit...

Ha így néz ki a körmöm mit kezdjek? Nagy a baj?

Figyelt kérdés

Mielőtt megnézitek a képet leszögezem. Már régóta rágom a körmöm, így nem az a része releváns a dolognak. A körmöm alsó részébe kb 1 hete veletlenul beleállt egy tű. Nem ment mélyre, csak egy kicsit sértette meg a körmöm.

Ma fürdés közben vettem észre hogy elég komolyan eltűnt onnan a köröm

Vissza fog ott nőni?

Mit tennétek a helyemben?

Nagy a baj?

Kép:

[link]

2021. dec. 10. 21:56
 1/4 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam valamivel jobb képet lőni:

[link]

2021. dec. 10. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nagy a baj, nyugodj meg megsértetted, elhalt nagy valószínűséggel le fog válni, le fog nőni. Nekem is volt ilyen elmúlik adj neki időt.ha eltűnt a "lyuk" akkor szépen körömreszelővel megigazíthatod . (ha gyulladt lenne a köröm alatt vagy fájna csak akkor kellett volna orvoshoz menni mert akkor le kellett volna venni, na azt nem kívánom senkinek, de mivel egy hete történt és nem írtad hogy fáj ez sima felszíni sérülés)
2021. dec. 10. 22:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Fájni valóban nem fáj. Nyomást helyezek rá akkor sem érzek semmit. Csak kissé csúnya és megijedtem.
2021. dec. 10. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlik, várj vele 1-2 hetet utána megigazíthatod reszelővel, vagy elmész körmöshöz és úgy megcsinálja neked hogy nem is lesz látható(ha fiú vagy akkor sem gáz körmöshöz menni)
2021. dec. 10. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!