Ha egy hete leptem felre a lepcson, bemehetek a Baleseti Korhazba kivizsgalasra holnap, szombaton?
Volanbusz lepcsojen rosszul leptem le, lefele menet, a terdem hatalmasat reccsent foldet ereskor, csipocsontom is belesajdult, egesz combom fajt. Aztan azota is alig birok jarni, aludni. Ma eloszor tudtam kapaszkodas nelkul WC-re leulni. Gugggolasrol, terdelesrol szo sem lehet, cipomet alig birom felvenni. Baromira fel volt dagadva, most felere mar lement a kemeny duzzanat. Nyugalmi allapotban, fekve is faj meg most is.
Vagy csak olyan baleset miatt lehet odamenni, a Fiumei ut 19-be, ami aznap tortent?
Eddig, egy hetig videken voltam, azert mennek csak most.
Itthon volt a TAJ kartyam, nem volt nalam.
Szerintem bemehetsz a sürgősségire, biztos nem fognak neki örülni, de egy röntgen nem ártana.
A másik, hogy életveszélyes esetben taj szám alapján is el szoktak látni, még akkor is, ha nincs nálad semmi igazolvány, majd később igazolod magad. Szerintem itt is érdemes lett volna kihívni a mentőket és bevitetni magad a kórházba legalább egy röntgenre. Nem az USA-ban vagyunk, hogy azon kelljen gondolkodni, hogy ellátnak-e. Egy sima törést gipszelnek és két hônap alatt újra jársz, kb. ingyen. Ha a tajkártyád megtalálása után műteni kell a lábad, az elég húzós árban és munkaórában is a sima gipszhez képest. Ostobaság lenne emiatt magukat szivatni.
Ilyenkor kevesebbet kell várni.
Maszkot vigyél, egyedül menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!