Ért egy kis baleset, mi lehet belőle?
Sajnos buktunk motorral, nem nagy sebességnél, mert akkor nem itt írogatnék, hanem fékezés közben kb 20-nál. Oldalra borultunk, én utas voltam, és a bal oldalamra estem. Szerencsére a motor nem esett ránk. Szinte elhanyagolható sebesség volt ez, mégis vágódtam egy keményet az aszfaltba. Percekig nem tudtam felállni, a sofőr már talpon volt (ő jobban be volt öltözve). Több autó is megállt körülöttünk, hogy kell-e segíteni. Hálásak voltunk, de miután engem felhúztak, látszódott, hogy nincs törésem, mert megálltam a lábamon, így nem kellett mentő (bár az esés után pár percig nem tudtam, hogy eltört-e valamim vagy sem).
Most viszont azóta se ment ki a zsibbadás a teljes bal karomból. A bal oldalamra estem, és főleg a bal kezemre, de kesztyű volt rajtam, így nincs rajtam horzsolás. Tudom mozgatni is, nem tört el, viszont nagyon zsibbad és erőtlen, szinte alig van erő a teljes karomban.
Ezenkívül a bal térdemet húzta a görcs azonnal, ami miatt nem tudtam felállni, de most se tudok rálépni rendesen a bal térdemre. Féloldalasan megyek, húzom a bal lábam, nem terhelem, főleg lépcsőn.
Van egy gerincsérvem is, ami időnként előjön, de most pont nyugvóban volt. Most pedig arra is ráestem. Még nem indult be a sérves fájdalom, de már fáj a derekam.
Vajon előjöhet még a sérves fájdalom? Vagy már megúsztam?
És mitől zsibbadhat a teljes karom a zúzódáson kívül? S a térdem?
De törés nincs, az biztos, mert rá tudok állni.
Törött kézzel is lehet állni szépen...
Motoron meg nem lenge szerelésben pöffeszkedünk, hanem rendes ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!