Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ért egy kis baleset, mi lehet...

Ért egy kis baleset, mi lehet belőle?

Figyelt kérdés

Sajnos buktunk motorral, nem nagy sebességnél, mert akkor nem itt írogatnék, hanem fékezés közben kb 20-nál. Oldalra borultunk, én utas voltam, és a bal oldalamra estem. Szerencsére a motor nem esett ránk. Szinte elhanyagolható sebesség volt ez, mégis vágódtam egy keményet az aszfaltba. Percekig nem tudtam felállni, a sofőr már talpon volt (ő jobban be volt öltözve). Több autó is megállt körülöttünk, hogy kell-e segíteni. Hálásak voltunk, de miután engem felhúztak, látszódott, hogy nincs törésem, mert megálltam a lábamon, így nem kellett mentő (bár az esés után pár percig nem tudtam, hogy eltört-e valamim vagy sem).

Most viszont azóta se ment ki a zsibbadás a teljes bal karomból. A bal oldalamra estem, és főleg a bal kezemre, de kesztyű volt rajtam, így nincs rajtam horzsolás. Tudom mozgatni is, nem tört el, viszont nagyon zsibbad és erőtlen, szinte alig van erő a teljes karomban.

Ezenkívül a bal térdemet húzta a görcs azonnal, ami miatt nem tudtam felállni, de most se tudok rálépni rendesen a bal térdemre. Féloldalasan megyek, húzom a bal lábam, nem terhelem, főleg lépcsőn.

Van egy gerincsérvem is, ami időnként előjön, de most pont nyugvóban volt. Most pedig arra is ráestem. Még nem indult be a sérves fájdalom, de már fáj a derekam.

Vajon előjöhet még a sérves fájdalom? Vagy már megúsztam?

És mitől zsibbadhat a teljes karom a zúzódáson kívül? S a térdem?

De törés nincs, az biztos, mert rá tudok állni.

2021. okt. 4. 02:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Mihamarabb vizsgáltasd ki magadat.
2021. okt. 4. 03:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben be bicegnék a traumatológiára.
2021. okt. 4. 05:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Törött kézzel is lehet állni szépen...

Motoron meg nem lenge szerelésben pöffeszkedünk, hanem rendes ruhában.

2021. okt. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!