Megütöttem a nyelőcsövemet, és nagyon fájt, de már elmúlt, szerintetek lehet belőle valami bajom?
Nagyon banális balesetet szenvedtem egy 10 perccel ezelőtt. A laptopom volt a kezemben, és nekimentem valaminek, így a laptopom képernyőjének éle egyenesen a nyakamhoz ütődött. Baromira fájt egy pár másodpercig, és nagyon megijedtem, de mostmár nem fáj, csak érzem picit. Illetve egy kicsit piros a bőr még ott, ahol megütöttem.
Nyelni tudok rendesen,hangom rendben, légzés rendben... de megijedtem, hogy lehet-e ebből valami baj utólag. Szerintetek?
Én 3 évesen beütöttem a lábam. Anyámék nem vittek orvoshoz, most pedig - 39 évesen - aranyerem van, szóval sosem lehet tudni.
Mindenképp hívj mentőt, mert felléphetnek hasonló szövődmények.
Jajj kérlek, kímélj meg a szarkazmusodtól! Pánikbeteg vagyok hónapok óta, hipochondiával, kényszeres gondolatokkal és halálfélelemmel. Örülök, hogy neked nincs ilyen gondod, de nekem van, és igen, emiatt megijesztenek a banálisnak tűnő balesetek is.
Szeretettel várom egy hozzáértő és megértő személy véleményét!
Igen, azt hiszem minden rendben, a nyelés akkor nem ment pár másodpercig, amikor történt a baleset, de azóta megy, meg a pirosság is nagyjából elmúlt...csak érzem az ütést még.
Kitartást kívánok a pánikrohamodhoz, és jobbulást!
Persze, az normális, hogy még érzed az ütés helyét. De rendbe jössz, ne félj. :)
Köszi, igyekszem átvészelni, de most különösen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!