Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon fáj hátam csak akkor...

Nagyon fáj hátam csak akkor enyhül ha fekszek és közben el zsibbadt lábam érdemes orvoshoz menni vagy el fog múlni idővel?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
érdemes orvoshoz menni
2021. okt. 1. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez idegszálas probléma lehet. Akkor szokott ilyen lenni ha becsípődik valami. Erősen javasolt az orvos felkeresése. Anyit tudsz tenni most kemény talajon fekszel, lábadat picit felpolcolod hogy ne feszüljön a csigolyád.
2021. okt. 1. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Persze ha nem más feldobod a pacskert de abba fog maradni.
2021. okt. 1. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó csontkovács csodákat tud tenni. (az fontos hogy nem a reklám, hanem az elégedett kuncsaftok véleménye számít)
2021. okt. 2. 09:22
 5/6 ckarcsi válasza:
100%
McKenzie torna sokat segít! Lejobb a kobra pozíció. A YouTube-on van egy csomó gyakorlat, érdemes elvégezni ezeket, hosszú és lassú gyógyulásra számíthatsz! Jó gyakorlást és gyógyulást!
2021. okt. 2. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes! - jobb ha kivizsgálnak és kiderül az ok, - magától, fekvéssel nemigen múlik el az ilyesmi. Például sokunknak van porckorong problémánk, a tünetek hasonlóak - a gerinctorna, az úszás sokat segíthet (és a gyógytornászok szerint nyújtani-nyújtani-nyújtani) Nekem is porckorong sérveim vannak, több helyen is - de a napi torna és nyújtás segítettek, és sokkal jobb - igaz, nem teljesen tökéletes, mert mostanában nincs mód úszkálni, így nehezebb fizikai munka után kicsit még többet kell "lazítani" . Gyógymasszőrre nem telik,(1 ó 6000 ft volt) ezért vettem egy nagy gimnasztikai labdát, 3200 ft-ért, (felfújva elfér az asztal alatt) az is sokat tud napi szinten használva nyújtani, mindenféle trükkökre jó házimasszőrnek :-) (Mami71)
2021. okt. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!