Rosszul forrt össze a csont ?
Figyelt kérdés
Le vettem a gipszet itthon mert holnap szedték volna a kórházba és nem akartam szaladgálni ennyi miatt
Ahogy le vettem láttam hogy ugyan ugy néz ki a kezem mint amikor el tört a kis ujjam kezfej csontja be sem tudom hajtani és görbe is
Ilyenkor újra el törik vagy mit csinálnak vele ?
2021. szept. 30. 15:35
1/3 anonim válasza:
Általában gipszlevétel előtt csinálnak röntgent, vagy utána, kontrollálni kell pont ilyen problémák miatt. Nem biztos, hogy rosszul forrt ösze, lehet túlzott csontosodási folyamat, de ehhez is orvosi vizit szükséges.
2/3 anonim válasza:
"nem akartam szaladgálni ennyi miatt"
Pont ezért kellett volna vissza menni. Vagy műtét után a varratokat is otthon szednéd ki?
De mivel holnapra van időpontod, el tudsz menni, és a lebaszás után megcsinálják a kontroll röntgent.
3/3 anonim válasza:
Ne haragudj de eszed neked se sok ha nem mész el. Megröntgeneznek, konzultálnak veled, hogy hogyam tudod rehabilitálni, mit kell tenned a következő hetekben. "Semmiségért" rohangálni, gratulálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!