Szerintetek hogy alakulhatott ez ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár éve történt az "eset". Úgy próbáltam meg lehajolni a földre, hogy közben az egyik lábam fel volt támasztva. Reccsent a bal oldali, mell alatti bordám,de fájdalmat nem éreztem, és azóta se volt vele gond. Akkor viszont keletkezett ott egy egy kis dudor, ami azóta is ott van. Ez hogy "jöhetett így össze"? Van valaki, aki ért ehhez a témához?2021. szept. 26. 00:17
1/1 anonim válasza:
Szia, én nem vagyok ebben szakértő, viszont van egy-két tippem. Dudor akkor szokott kialakulni, ha meghúzódott egy izom, vagy megrepedt a csont, legrosszabb esetben eltört, de szerintem az azért elég fájdalmas, szóval szinte ki is zárhatjuk. De ez a sérülés valamelyest gyors lefolyású, és néhány hónapon belül vagy begyógyul teljesen, vagy legalábbis gyógyul valamennyit. Ha már néhány éve ilyen, akkor szerintem másról lehet szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!