Strandolás után leégtem kicsit, és másnapra tele lett a hátam kiütéssel?
Figyelt kérdés
Már javult azért a helyzet, aloe verával kenem, de 2 hét múlva megyek nyaralni. Addig eltűnnek vajon? Illetve ha nem, gondolom nem lenne tanácsos tűző napnak kitenni, nehogy heges maradjon?2021. aug. 5. 07:32
1/3 anonim válasza:
Ez valószínűleg napallergia és a leégés miatt még lehet hámlani is fog a bőröd. Attól függően fog elmúlni, hogy a leégés mennyire súlyos. Kb. 5-7nap és elmúlik. (De ez csak akkor, hogy ha nem égtél le súlyosan!)
2/3 anonim válasza:
Nekem pár hete volt. Eleve nagyon keveset mentem napra és mégis előjöttek. (Egyáltalán nem égtem le.) Semmit nem tudtam csinálni vele, kb. 3-4 hét után múltak el. Jó, nekem extrém érzékeny bőröm van.
Nem hiszem, hogy fogsz tudni napozni... de ne legyen igazam.
Én a kiütések megjelenése után már csak reggel 8-kor, csak negyed órára, csak hosszúujjú fehér ingben, napszemüvegben, sildes sapkában mentem napra... és így sem múltak el, amíg haza nem jöttem (Balcsin voltam).
Remélem, neked azért nem lesz így.
3/3 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni, de néhány nap alatt elmúlt.
Reméljük neked is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!