Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beütöttem a fejemet a vaspolcb...

Beütöttem a fejemet a vaspolcba hátulról, lehet agyrázkodásom?

Figyelt kérdés
Ha hozzáérek, akkor sem fáj meg magában sem, a fejem hátsó részén ütöttem be, kissé bal oldalon. Púp sincsen a helyén, semmi. Lehet valami bajom még később? Nagyon félek ettől.

2021. júl. 29. 13:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem azonnal jön minden esetben.Vagy 3 napig figyelgesd magad,nekem a fiam ütötte be a fejét 1 hónapja bementünk a sürgősségire (röntgen semmit nem mutatott szerencsére),ott mondta a doki hogyha kicsi sérülés történt,akkor pár nap is eltelhet mire jönnek a tünetek.

Azt mondta ha pl egy pici ér pattan meg az csak lassan csepeg és mire olyan szintű lesz a nyomás a fejben ami gondot okoz,addig napok is eltelhetnek.

Nem akarlak ijesztgetni csak leírtam amit nekünk mondtak.

2021. júl. 30. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!