Beütöttem a fejemet a vaspolcba hátulról, lehet agyrázkodásom?
Figyelt kérdés
Ha hozzáérek, akkor sem fáj meg magában sem, a fejem hátsó részén ütöttem be, kissé bal oldalon. Púp sincsen a helyén, semmi. Lehet valami bajom még később? Nagyon félek ettől.2021. júl. 29. 13:18
2/11 A kérdező kommentje:
Csak annyira ahogy leül az ember, hátrahajtottam a fejemet. Volt ott előtte egy szék.
2021. júl. 29. 13:21
3/11 anonim válasza:
Ha nem fáj semmi meg nem érzel szédülést akkor nem kell félni mert nincsen semmi gond
4/11 anonim válasza:
Ha egy kicsit is szédülsz érdemes orvoshoz menni.
5/11 A kérdező kommentje:
szerintem nem szédülök (elég fáradt vagyok mondjuk mert 4 órát aludtam), meg fényérzékeny sem vagyok, most voltam kint a napon.
2021. júl. 29. 13:29
6/11 anonim válasza:
Szédülés,hányinger,fejfájás ha jelentkezik akkor kell menni.
7/11 A kérdező kommentje:
Mostanra már kijöttek volna a tünetek?
2021. júl. 29. 17:00
8/11 anonim válasza:
Egészen biztosan már kéne lenni tünetnek. Ha jelenleg nincs akkor nem kell izgulni nincsen semmi bajod
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :) mindenkinek ment a zöld kéz
2021. júl. 29. 18:10
10/11 anonim válasza:
Azért, majd holnap is figyelgesd magad.
Engem bringázás közben lökött fel e kisteher oldalról, a fejem be bactam az aszfaltba. 1-2 percig szédültem, de miután mindent megbeszéltünk, felültem a bringára, és mentem tovább.
Másnap meló közben elő jött az összes tünete az agyrázkódásnak, csak a hányás maradt ki.
Meló után be mentem a traumára, haza sem engedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!