Akit műtöttek térdszalag szakadással, pótlással fájdalom mentesen rátud ülni a sarkára?
nekem combizom szakadásom volt több mint 20 éve, leszakadt teljesena combizmom a térdem fölött, a térdkalácsomból is kitörtek csontdarabok
Akkor megoperálták, még 2000 előtt volt ez.
Azóta se hajlik be teljesen aza lábam, nem tudok a sarkamra ülni, sőt teljesen rágugolni sem, csak a másik lábamra terhelve ugy hogy aza lábam nem hajliok be teljesen
Amugy megvagyok vele, szerencsére olyan munkám se volt eddig ahol gugolgatni kellett volna
ez van
Uhhh.és sokat nyújtottál rá ,hogy nyúljon vagy nemannyira?
Csak mert én focizok, és most próbálok visszatérni.nemtudom mennyire fogja bírni a lábam.
kb 3-4 hónapig gyógytornára jártam
Mikor levettéka gipszet gyakorlatilaga a lábamat semennyire nem tudtam behajlítani
A gyögytorna segített, volt mikor súlyokkal nyújtotta a gyógytornásza combizmom, Mai napig recseg a térdem
A térd az olyan dolog hogyha egyszer baj van vele, sose lesz már a régi
Az az évem kb ugy ahogy volt erre a combizomszakadásra ment rá
voltam kb 18 éves akkor
Uhh..hát műtét után énis ígyvoltam, nyújtás megy teljesen már, behajlítás azért kicsit elmarad..
Énis 6-7hónapig csináltam a gyógytornát de még mindig 1.5-2cm az eltérés a két combom között..de most kezdtem el nemrég kocogni/futni, gyengébb labdázgatásba. Kicsit most megis éreztem ezt a 3edzést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!