Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez lehet a napégéstől? Nagyon...

Ez lehet a napégéstől? Nagyon ijesztő.

Figyelt kérdés
Sokat voltunk kint a tűző napon és a fejbőrömet ugye nem tudom bekenni és tegnap vettem észre, hogy ilyen száraz (sárgásfehér) darabokkal tele van a hajtövem és alatta levedzik. Pici hólyagok is vannak rajta, este megint nedves volt, reggelre és most is tele van a hajtövem megint ilyen kemény (csipaszerű) darabokkal és eléggé fáj is az a terület. Még sosem történt ilyen. Lehet égési sérülés? Mivel kellene kezelni?

2021. jún. 7. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy borgyogyasz szerintem erre egy sokkal jobb, biztosabb valaszt adna, mint itt barki aki nem az.
2021. jún. 7. 12:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Csak itt nálunk a bőrgyógyászhoz minimum egy hét, hogy be lehessen jutni. Ez pedig tegnap történt.
2021. jún. 7. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Minimum 1 het?

Nalunk a fovarosban minimum 1 - 1.5 honap.

Udv a magyar egeszsegugyben.

Borgyogyasz beutal rak diagnozissal onkologiara? Semmi gond, fel ev mulva szivesen latnak. (Most ezzel nem teged akartalak ijesztgetni, hanem a rendszert szemleltetni)

Szerintem ameddig nem lat teged szakember, addig ne mosd meg a hajad vegyszerrel, csak vizzel, azt is langyossal, ne dorzsold annyira inkabb nagyon finoman erintsd meg.

Illetve el is mehetsz gyogyszertarba elmondod neki a panaszaidat es hogy tud e valamit ajanlani mert a dokidhoz messze van meg az idopont.

2021. jún. 7. 12:57
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es, igen pontosan ez van itt is. Nem is merem megmosni most, tegnap is csak vízzel tisztítottam ki. Köszi, megpróbálom a patikát.
2021. jún. 7. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagy nehezen tudtam róla készíteni képet, már amennyi látszik.

[link]

2021. jún. 7. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz eleve felesleges menni, mert mire lehetne, addig vagy meggyógyul magától vagy elfertőződik teljesen.
2021. jún. 7. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os

Mert ha elfertozoik teljesen akkor mar hagyjuk?

Kerdezo, ahogy irtam, borgyogyasz.

2021. jún. 7. 21:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Sikerült egy maszek bőrgyógyászt keríteni, szerinte dermatitisz és valószínű a napégéstől gyulladhatott be. Köszi a válaszokat.
2021. jún. 8. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Jol tetted.

Szerencsere csak ennyi a gond.

De ez ne nyugtasson meg a jovoben.

2021. jún. 8. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, egyáltalán nem vagyok nyugodt 😅🥺 írt fel rá sampont, gyulladáscsökkentő spray-t, reménykedem, hogy használni is fog.
2021. jún. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!