Mi lehet ez? Ijesztő.
Figyelt kérdés
sziasztok! kézilabdázok, sokszor esek el, így megsérül a térdem. tegnap ahogy tapogattam a térdem egy kis félbevágott borsó nagyságú vmi van a térdemben, amit tudok mozgatni, ide oda pattingatni... kicsit fáj, meg néha szúr. de rendesen rátudok lépni. sokan azt mondták letört egy porc, és műtét.. vki meg az h ez semmiség!
ti mit gondoltok, mi lehet?? előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 11. 20:44
1/5 anonim válasza:
Bármi lehet. Meg kéne nézetned egy orvossal. Ha nem okoz tüneteket, lehet, hogy semmit nem kell vele csinálni, de lehet, hogy ha most nem kezelik, később fájni fog. Sajnos kijöhet később. Egy ismerősöm elesett, picit fájt a térde, de pár nap alatt elmúlt. Aztán évek múlva kezdett neki fájni, kellett bele tenni egy csavart és azóta nincs panasza. Valószínűleg annál az esésnél lett baja, csak évekig nem volt tünet.
2/5 pisztu válasza:
Nekem is volt ilyen problémám sokszor térdre estem és valami mozgott és fájt,orvoshoz menj el porc leválásod lehet nekem műteni kellet!
3/5 A kérdező kommentje:
jaj hát az nagyon nem lenne jó, ha műtenének. vki azt mondta h ez semmiség, és felszívodik majd, éshogy biztos nem porcleválás, mert az iszonyatosan fáj..
2014. ápr. 11. 21:24
4/5 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, ott csinálnak röntgent és vizsgálatokat. A doki megmondja, hogy maradhat-e így?
5/5 anonim válasza:
Tényleg nyugodtan elmehetsz orvoshoz, ha nem kell vele semmit csinálni, azt is meg tudja állapítani. Ha kell, akkor meg kell, gondolom nem akarod, hogy azért, mert most húzódozol egy esetleges műtéttől, évek múlva egyáltalán ne tudd mozgatni a lábad. Az is lehet, hogy csak gyógyszert ír fel az orvos, műteni nem kell vagy először megpróbálják műtét nélkül. Sorbanállás viszont valószínű lesz, vigyél egy jó könyvet a várakozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!