Mit csináljak a begyulladt lábujjammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónappal ezelőtt vágtam a lábujjaimon a körmöt és a nagy lábujjamnál bele vágtam a saroknál a bőrömbe... iszonyatosan begyulladt. Nagyon fel van dagadva mintha egy zacskó lenne ott tele vérrel és nagyon gennyedzik is. A körmöm nincs benőve mert ahogy azt tudom ki vágom. Orvoshoz nem tudok vele menni a 2 hónapos kisbabám miatt. Neten meg mindig a benőtt körmöket adja ki. Kérlek segítsetek, hogy mi az istent csináljak vele mert már megörülök úgy fáj. :(2021. jún. 1. 02:59
1/5 anonim válasza:
Fel kellene nyitni, alaposan ki kellene tisztítani a sebet és kezelni pár napig. Nem javaslom otthon házilag nekiesni. Hívd fel a körzeti dokit.
2/5 anonim válasza:
Vagy ha inkább kockáztatsz, akkor gugli: gyulladt gennyes seb kezelése
3/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Ez nem játék, főleg, hogy hónapok óta ilyen!
A kisbaba el lesz babakocsiban vagy hordozóban, ha nincs senki, aki tudna rá vigyázni.
Ha szoptatod a kicsit, akkor főleg menj mielőbb, oké, hogy a lábad van begyulladva, de az egész szervezetedben benne van a gyulladás, ami az anyatejet is befolyásolja.
Tehát ha magadért nem is, a gyereked miatt tedd meg.
4/5 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz,ne hülyéskedj. Vidd magaddal a kicsit is, megoldható csak akarni kell.
5/5 anonim válasza:
Ennyi idő múlva sem mentél orvoshoz? Gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!