Mi történhetett a lábujjammal?
Figyelt kérdés
Tegnap ráejtettem a bal lábamon lévő nagylábujjra egy edző eszközt (slide fit, dolly) viszont ez nrm műsnyagból van hanrm fábol. Már tegnap is fel volt dagadva és fájt is. Most éjszaka többször is felkeltrm mert, és akkor csak úgy tudtsm visszaaludni, hogy felraktsm egy párnára és levettem arról a lábamról a takarót. Most az előbb kisétáltam a fürdőszobáig (5 m. sincs) és ha kicsit is megmozditom nagyon fáj, és ilyen nyilaló érzés, most párnákon van, illetve nincs rajta takaró (kb. 5 perce) és most, hogy sehogy nem mozgok most érzem jobbnak.2021. ápr. 17. 06:12
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt meg, hogy érted? Vagy miért gondolod?
2021. ápr. 17. 06:40
3/5 anonim válasza:
Már megválaszoltad a kérdést
"Tegnap ráejtettem a bal lábamon lévő nagylábujjra egy edző eszközt"
Ügy megoldva, kérem a jutalmat!
4/5 anonim válasza:
A súly (edző eszköz) ráejtése miatt lehet:
- zúzódás
- csontrepedés
- vagy csonttörés.
RTG nélkül, online ennyi állapítható meg.
A felpolcolás az rendben van. Még borogatni lehet, és fájdalom csillapító kenőccsel bekenni, illetve fájdalom csillapító tbl-t szedni rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Anyukám biztosan tudja majd(ez a szakmája), és a lábujjam fölött a bütykömnél mintha a belső ékcsontom lennr feldagadva, és mostmár kicsit lilul is.
2021. ápr. 17. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!