Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől lettem ilyen erős és...

Mitől lettem ilyen erős és hogy tudom ezt így fel dolgozni ?

Figyelt kérdés

El veszítettem 1 hete az édesapám .

Viszont belül szét tép az ideg de a család felé nem akarom mutatni hogy azt higgyék én erős vagyok .

Viszont a temetés az ki csinált ott nem bírtam ki hogy ne sírjak azt se bírtam ki hogy ne nézem meg az apám pedig előtte azt fogadtam meg hogy nem fogom meg nézni . Egy hosszú kapcsolat után talán még azt is rosszabbul éltem meg mint ezt . Vagy csak még szimplán nem fogtam fel mi is történt . Ráadásul váratlanul történt az egész hogy egyik nap még van apám másik nap pedig meg halt . Már 24 vagyok el kéne fogadnom hogy megy az élet viszont azért még is csak az édesapám halt meg soha senki nem halt még meg a családból aki úgy mond nagyon közeli lenne . Viszont mindig az jár a fejemben hogy ott van a sírba a föld alatt és akkor nagyon rossz meg el képzelem hogy itt van velem ahogy szokott lenni . És mindig bele gondolok hogy most már soha nem fogom látni .

2021. máj. 25. 20:11
 1/4 A kérdező kommentje:

Lehet így egyáltalán élni a következő években ?

Hogy fogom ezt az egészet fel dolgozni hogy nem lássa hogy már mi lett belőlem vagy hogy lesz családom .

2021. máj. 25. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem. Mivel nemrég történt, így természetes, hogy mindig rá gondolsz. Én hiszek a túlvilágban, szerintem ott még találkoztok. Sajnos az én édesapukám is haldoklik.
2021. máj. 25. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem kell bizonyítanod az érzelmi stabilitásod. Remélem, tudsz pihenni. Ez kifejezetten lényeges tényező. Add meg magadnak, amitől csak jobban éreznéd magad. Valamint fogadd őszinte részvétem !!
2021. máj. 25. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem. Èn is àtmentem ezen. Minden nap eszedbe fog jutni, de idővel könnyebb lesz. Kösd le magad, minél több időt tölts emberek között
2021. máj. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!