Erős náthával ti hogyan tudtok egész nap dolgozni?
Figyelt kérdés
Főleg ügyfélszolgálaton dolgozom, jelenleg erős megfázással küszködök. Valami tanács stb? Szabi, betegállomány nem opció.2020. júl. 9. 11:37
1/9 anonim válasza:
Jó az nem megfázásnak is, csodálom, hogy a vezetőd engedi, hogy egyáltalán dolgozz, a mostani helyzetben. Mivel veszélyt jelentesz másokra is.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egyszerű megfázás
2020. júl. 9. 11:43
3/9 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy a jelen helyzetben nem opció a beteg szabi.
5/9 anonim válasza:
Pedig világjárvány közepette tényleg érdemes lenne otthon maradnod. Főleg, ha az az ügyfélszolgálat személyes. Ha a munkád életbevágóan fontos és halaszthatatlan, akkor legalább home office-ból kellene dolgozni, ha mondjuk csak telefonos/netes ügyfélszoli vagytok és megoldható.
Amúgy ami számomra fontos és bevált megfázásra:
- sok meleg folyadék (gyakorlatilag folyamatosan)
- rhinospray orrspray
- jó minőségű, puha, szakadásmentes papírzsebkendő ipari mennyiségben
- Neogranormon az orr dörzsölésnek kitett részeire
- esetleg Neo Citran és ehhez hasonlók
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös, köszi szépen, sajnos akivel együtt vagyok, és tudna helyettesíteni, ő is beteg.
Te is gyakran dolgozol megfázva?
2020. júl. 9. 12:04
7/9 anonim válasza:
5. vagyok. Nem tudom, mi számít gyakorinak, én egy átlagos télen egy vagy 2 alkalommal szoktam megfázni, de dolgozom olyankor is. Ez amúgy nem helyes, mert megfertőzhetném a többieket, úgyhogy kedves kérdező és mindenki más: ti ne így járjatok el!
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos mindenki tudja, hogy nem helyes, de nincs más választásunk, menni kell. Kitartást majd Neked is.
2020. júl. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!