Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erős náthával ti hogyan...

Erős náthával ti hogyan tudtok egész nap dolgozni?

Figyelt kérdés
Főleg ügyfélszolgálaton dolgozom, jelenleg erős megfázással küszködök. Valami tanács stb? Szabi, betegállomány nem opció.

2020. júl. 9. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó az nem megfázásnak is, csodálom, hogy a vezetőd engedi, hogy egyáltalán dolgozz, a mostani helyzetben. Mivel veszélyt jelentesz másokra is.
2020. júl. 9. 11:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egyszerű megfázás
2020. júl. 9. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy a jelen helyzetben nem opció a beteg szabi.
2020. júl. 9. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
menj el betegszabira pedig.
2020. júl. 9. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig világjárvány közepette tényleg érdemes lenne otthon maradnod. Főleg, ha az az ügyfélszolgálat személyes. Ha a munkád életbevágóan fontos és halaszthatatlan, akkor legalább home office-ból kellene dolgozni, ha mondjuk csak telefonos/netes ügyfélszoli vagytok és megoldható.

Amúgy ami számomra fontos és bevált megfázásra:

- sok meleg folyadék (gyakorlatilag folyamatosan)

- rhinospray orrspray

- jó minőségű, puha, szakadásmentes papírzsebkendő ipari mennyiségben

- Neogranormon az orr dörzsölésnek kitett részeire

- esetleg Neo Citran és ehhez hasonlók

2020. júl. 9. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

5-ös, köszi szépen, sajnos akivel együtt vagyok, és tudna helyettesíteni, ő is beteg.

Te is gyakran dolgozol megfázva?

2020. júl. 9. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Nem tudom, mi számít gyakorinak, én egy átlagos télen egy vagy 2 alkalommal szoktam megfázni, de dolgozom olyankor is. Ez amúgy nem helyes, mert megfertőzhetném a többieket, úgyhogy kedves kérdező és mindenki más: ti ne így járjatok el!
2020. júl. 9. 12:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos mindenki tudja, hogy nem helyes, de nincs más választásunk, menni kell. Kitartást majd Neked is.
2020. júl. 9. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi. Neked pedig jobbulást!
2020. júl. 9. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!