Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek ha a fejemre...

Szerintetek ha a fejemre esett egy nehéz valami és megneztek össze varttak akkor már nem lehet semmi bajom?

Figyelt kérdés

Úgy éreztem fejemre esett de nem tudom pontosan. Szemöldököm felett varrtak össze utána röntgent csináltak azt mondták hogy jó.

De én úgy félek meg mindig hogy valami bajom lesz... Nem lehet már semmi?

Ettem rendesen jól vagyok. Akkor szédültem de már nem.

2021. máj. 21. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztek a kórházban, rendesen elláttak, most pedig jól vagy... Miért lenne valami gond?
2021. máj. 21. 22:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hallottam már olyat hogy valakinek volt ilyen ütés és semmi baja nem volt utána hányingere lett és meghalt.
2021. máj. 21. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Rosszul hallottad.
2021. máj. 22. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
99,99% semmi gond. Feküdd ki rendesen az agyrazkódást.
2021. máj. 22. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Milyen agyrázkódást?

Egyetlen tünetét sem produkálta. Haza sem engedték volna, ha csak a gyanúja is felmerül.

Olyankor koponya CT, és 3 napos megfigyelés van, esetleges gyógyszeres infúzióval.

2021. máj. 22. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!