Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyi időre szokták begipszel...

Mennyi időre szokták begipszelni az ínhüvelygyulladást?

Figyelt kérdés

2021. máj. 15. 09:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hol gipszeltek?

Engem Gyulán. És mind a 4 ujjamat teljesen gipszbe tette az orvos, tehát ki sem látszik.

Ez mitől függ hogy valaki megússza ezt??

Sokkal jobb lenne ha az ujjaim használhatóak lennének.

De két gipszben is nagyon rossz lehet basszus :(

Neked mondtàk meddig lesz fent?

Mert nekem azt se.. itt nem is magyaráztak vagy kerdeztek.. beutalt magándoki és itt meg csak jól lecsesztek mert nem javult 2 hónapja a kezem pedig injekciót is kaptam.

Aztán csak mérgesen közölte az orvos hogy faradjak a folyosó végénél a gipszelő elé és hivni fognak be mert ezt nyugalomba kell helyezni.. aztán kiment. Asszisztens felkototte a karomat és mutatta hol a gipszelő. Ott is más orvos volt. Vissza csütörtökön kell mennem amikor gipszet fognak cserélni. Remélem akkor kifogok egy normálisabb orvost :(

2022. dec. 13. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!